Compliance met MIDAS

Het online managementsysteem MIDAS faciliteert compliance. Met MIDAS kan een bedrijf aantoonbaar aan eisen uit wetten, regels en normen voldoen. Ook zijn in de applicatie de voortgang van bedrijfsdoelstellingen en -processen aantoonbaar aan te sturen en te bewaken. MIDAS is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Helpdesk

Gebruik je MIDAS al, en heb je een vraag? Kijk dan op onze helpdeskpagina voor meer uitleg!

Naar de helpdeskpagina

Op maat voor elk bedrijf

MIDAS is ontwikkeld met de uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring van onze adviseurs. Het is ons gereedschap om zo goed mogelijk om te gaan met wetten, regels, normen, doelstellingen en processen. Juist omdat we zoveel van de inhoud weten, werkt MIDAS zo goed voor bedrijven.

MIDAS is geschikt voor alle milieu- en arbowetgeving. Hieronder vallen ook de gebouwgebonden regels vanuit het Bouwbesluit. Onder wetgeving verstaan we ook de EU-regels en de gedelegeerde wet- en regelgeving zoals normen en richtlijnen.

Onze adviseurs richten de applicatie voor elk bedrijf op maat in. De modules zijn gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Instellingen op het gebied van notificaties, rechten en rollen kunnen helemaal naar wens van de klant worden ingericht.

Onze compliance-adviseurs

Weten hoe jouw bedrijf compliant kan zijn, en hoe onze applicatie MIDAS daarbij kan helpen? De adviseurs uit ons complianceteam komen er graag meer over vertellen.

Een greep uit ons klantenbestand

  • Rabobank
  • FME
  • Kargo
  • Algemene Vereniging van Nederlandse Gieterijen 
  • TCKI
  • Lovink Technocast
  • De Wit 
  • ELEQ

Hoeveel kost het om MIDAS te gebruiken?

Het is al mogelijk om MIDAS te gebruiken voor een bedrag vanaf € 800,- per jaar. Goed om te weten: MIDAS is een maatwerkproduct. Ben je geïnteresseerd in MIDAS en wil je de precieze kosten weten? Onze adviseurs maken graag een vrijblijvende prijsopgave.

De techniek achter MIDAS 

De modules van MIDAS

Alle relevante eisen uit de wet- en regelgeving, normen, contracten en andere afspraken zijn aan de organisatie gekoppeld. Deze eisen zijn geborgd in het register. De modules doelstellingen en processen maken het mogelijk om bedrijfsdoelstellingen en bedrijfsprocessen inzichtelijk, meetbaar en concreet te maken. De acties zijn terug te vinden bij de taken. Het dashboard geeft de gebruikers in één oogopslag inzicht in de stand van zaken.

Saas en responsive design

MIDAS wordt aangeboden als software as a service (saas). Dit houdt in dat je geen programma’s hoeft te installeren, maar dat gebruikers op elk apparaat met een internetverbinding toegang hebben tot MIDAS. Wel zo makkelijk. Ook is MIDAS responsive ontworpen: MIDAS is te gebruiken op een smartphone, tablet of desktop. Op elk apparaat is MIDAS eenvoudig in gebruik.

Veiligheid

De gegevens die in MIDAS staan, zijn alleen beschikbaar na het inloggen via een beveiligde verbinding. MIDAS is beveiligd met een ssl-certificaat. Dit certificaat beveiligt de gegevensuitwisseling in de online omgeving. De vaak belangrijke gegevens in MIDAS kunnen dus niet onderschept worden.

Meer weten over MIDAS?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het programma MIDAS? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs komen graag een keer langs om uit te leggen hoe MIDAS in jouw bedrijf kan worden ingezet.