Jeroen Hund

Adviseur

06-22528832j.hund@lbpsight.nlLinkedIn profiel

Jeroen Hund is senior adviseur en al vele jaren werkzaam voor ons adviesbureau. Hij geeft leiding aan de groep Ruimtelijke Ontwikkeling.

Na het afronden van zijn opleiding Landschapsinrichting aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein ging Jeroen aan de slag bij SIGHT, de voorganger van LBP|SIGHT. Hij werkt sinds 1993 voor ons bureau.

Resultaatgericht en realistisch

Een realistische, gedragen aanpak vormt voor Jeroen Hund de basis in zijn advieswerk en bij complexe ruimtelijke ontwikkelingsopgaven. Hierbij telt het resultaat voor de klant, maar ook het resultaat voor de omgeving.

Jeroen zijn rol in projecten is die van een ‘gepassioneerd bescheiden’ projectregisseur. Hij heeft oog en oor voor belangen en posities van betrokken partijen. Met zijn praktische en pragmatische benadering gaat hij voor een op de locatie toegesneden integrale aanpak.

Langdurige klantrelaties

Kenmerkend zijn Jeroen zijn grote betrokkenheid bij en verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn klanten en projecten. Zijn langdurige klantrelaties zijn in dit verband illustratief.

Expertises

Duurzaamheid

Meer over Duurzaamheid

Gebiedsontwikkeling

Meer over Gebiedsontwikkeling

Projectregie

Meer over Projectregie