Paul Govaerts

Directeur

“Ik ben ervan overtuigd dat de medewerkers het verschil maken in een organisatie.”

Wat doe je bij LBP|SIGHT?

“Als directeur geef ik samen met Janneke van der Weerd leiding aan onze ruim honderd collega’s. Samen zorgen wij ervoor dat iedereen op zijn plaats zit en in staat is om bij te dragen aan de vele projecten die wij uitvoeren voor onze klanten. In eerdere functies heb ik veel ervaring opgedaan als directeur en leidinggevende. Daarnaast heb ik kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement voor infrastructuur- en gebouwprojecten, contracten, omgevingsmanagement en werken voor diverse (publieke) opdrachtgevers met bijbehorende bestuurlijke (politieke) processen.”

Waarom doe je dat zo graag?

“Het mooie aan mijn werk vind ik het samenwerken met collega’s en proberen het beste uit hen te halen. Het geeft me veel voldoening als ik merk dat mijn collega’s goed in hun vel zitten, dat ze optimaal gefaciliteerd worden om hun werk te doen voor onze opdrachtgevers en dat ze hun persoonlijke ambities kunnen waarmaken. Alleen op die manier is het namelijk mogelijk om te werken aan onze gezamenlijke visie: Samen voor de leefomgeving.”

Hoe ga je te werk?

“Ik ben ervan overtuigd dat de medewerkers het verschil maken in een organisatie en dat de beste resultaten worden behaald met een mensgerichte aanpak. Die aanpak combineer ik met goede communicatieve vaardigheden, oprechtheid en mijn vermogen om projecteigenaar te worden. Verder ben ik analytisch sterk en kan ik complexe vraagstukken helder en begrijpelijk uiteenzetten voor verschillende stakeholders.”