Midas


Wat is Midas?

Het online managementsysteem MIDAS faciliteert compliance. Met MIDAS kan een bedrijf aantoonbaar aan eisen uit wetten, regels en normen voldoen. Ook zijn in de applicatie de voortgang van bedrijfsdoelstellingen en -processen aantoonbaar aan te sturen en te bewaken. MIDAS is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Op maat voor elk bedrijf

MIDAS is ontwikkeld met de uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring van onze adviseurs. Het is ons gereedschap om zo goed mogelijk om te gaan met wetten, regels, normen, doelstellingen en processen. Juist omdat we zoveel van de inhoud weten, werkt MIDAS zo goed voor bedrijven.

Onze adviseurs richten de applicatie voor elk bedrijf op maat in. De modules zijn gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Instellingen op het gebied van notificaties, rechten en rollen kunnen helemaal naar wens van de klant worden ingericht.

De modules van MIDAS

Alle relevante eisen uit de wet- en regelgeving, normen, contracten en andere afspraken zijn aan de organisatie gekoppeld. Deze eisen zijn geborgd in het REGISTER. De modules DOELSTELLINGEN en PROCESSEN maken het mogelijk om bedrijfsdoelstellingen en bedrijfsprocessen inzichtelijk, meetbaar en concreet te maken. De acties zijn terug te vinden bij de TAKEN. Het DASHBOARD geeft de gebruikers in één oogopslag inzicht in de stand van zaken. 

De techniek achter MIDAS 

SaaS en responsive design

MIDAS wordt aangeboden als Software as a Service (SaaS). Dit houdt in dat er geen programma’s geïnstalleerd hoeven te worden, maar dat gebruikers op elk apparaat met een internetverbinding toegang hebben tot MIDAS. Wel zo makkelijk. Ook is MIDAS responsive ontworpen: MIDAS is te gebruiken op een smartphone, tablet of desktop. Op elk apparaat is MIDAS eenvoudig in gebruik. 

Veiligheid

De gegevens die in MIDAS staan, zijn alleen beschikbaar na het inloggen via een beveiligde verbinding. MIDAS is beveiligd met een SSL-certificaat. Dit certificaat beveiligt de gegevensuitwisseling in de online omgeving. De vaak belangrijke gegevens in MIDAS kunnen dus niet onderschept worden. 

Meer weten over MIDAS?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het programma MIDAS? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs komen graag een keer langs om uit te leggen hoe MIDAS in uw bedrijf kan worden ingezet.

> Bekijk hier de brochure: 
De functionaliteiten van MIDAS - grip op wijzigingen en voortgang in een veilige gebruiksvriendelijke online omgeving 

Helpdesk MIDAS

Gebruikt u MIDAS al, en heeft u een technische vraag? Neem dan contact met onze helpdesk op. Dat kan via telefoonnummer 030-2311377, of stuur een mailtje naar midas@lbpsight.nl.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig over een van onze expertises? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag. 

Contact
Bezoekadres:
Kelvinbaan 40
3439 MT Nieuwegein

Postadres:
Postbus 1475
3430 BL Nieuwegein

030-2311377
Stuur ons een e-mail