11 oktober 2020

LBP|SIGHT en de maatregelen rond het coronavirus

We volgen als bedrijf de maatregelen van de rijksoverheid rond het coronavirus. Onze medewerkers werken daarom vanuit huis en voeren overlegafspraken digitaal of telefonisch.

Uiteraard zetten we alles op alles om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te blijven helpen. Dat kan gelukkig vaak goed op afstand. Toch is soms een bezoek op locatie noodzakelijk, bijvoorbeeld bij een inspectie, meting of taxatie.

Coronamaatregelen LBP|SIGHT

ONLINE BEREIKBAARHEID VOOR EEN OPTIMALE DIENSTVERLENING

Onze medewerkers proberen thuis zo goed mogelijk door te werken aan alle mooie projecten. Overleggen en vergaderen kan vaak ook door te (video)bellen. We maken bij LBP|SIGHT gebruik van Microsoft Teams.

EEN VERANTWOORD BEZOEK OP LOCATIE

Soms is een bezoek op locatie echt nodig. Denk bijvoorbeeld aan een inspectie, meting of taxatie. Natuurlijk geldt dan de voorwaarde dat we alle coronamaatregelen kunnen naleven, voor ieders veiligheid.

Telefonisch contact vooraf bij klachten
Heeft u, of iemand anders die bij de afspraak aanwezig is, klachten zoals neusverkoudheid, hoesten of keelpijn? Neem dan van tevoren telefonisch contact op met onze medewerker om een nieuwe afspraak te plannen. Heeft onze medewerker zelf een van bovenstaande klachten heeft? Dan belt hij of zij u natuurlijk ook op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Anderhalve meter afstand
Bij een fysiek bezoek moeten we anderhalve meter afstand kunnen houden. Onze medewerkers kunnen ervoor kiezen om een mondkapje te dragen.

MEER WETEN?
Neem contact op met een van onze adviseurs.

UW EN ONZE VEILIGHEID STAAT VOOROP

We zorgen er samen voor dat het bezoek op locatie veilig en verantwoord verloopt. Zijn er ter plekke toch zaken die een veilig bezoek in de weg kunnen staan? Dan overleggen we samen met u hoe we dit zo goed mogelijk op kunnen lossen. We vragen om uw begrip voor deze situatie.

Veel sterkte allemaal!

Adviseurs (2)

Adviseur Janneke van der Weerd
Janneke
van der Weerd
Adviseur bouwfysica en duurzaamheid, directeur, vennoot