1 maart 2021

Een nieuwe directie voor LBP|SIGHT: Paul Govaerts en Janneke van der Weerd

LBP|SIGHT heeft vanaf 15 maart een nieuwe directie. Paul Govaerts treedt dan aan als nieuwe directeur. Samen met directielid Janneke heeft hij de dagelijkse leiding over ons adviesbureau. Luc Schaap en Hans Geleijns leggen hun directietaken neer en richten zich weer volledig op hun vakgebied.

Nieuwe directie LBP|SIGHT

RUIMTE VOOR EEN NIEUWE GENERATIE

Al vanaf de oprichting van LBP|SIGHT worden de directietaken ingevuld door vennoten. De directieleden combineerden de directietaken met het werken in projecten. Met het groeien van het bureau werden deze taken steeds lastiger te combineren.

Luc en Hans vierden allebei onlangs hun zestigste verjaardag. “Alle reden om te gaan nadenken over onze opvolging,” vertelt Luc. “We maken ruimte voor een nieuwe generatie. Samen met de andere vennoten hebben we besloten om een fulltime directeur van buiten aan te trekken”.

VERHEUGD MET DE KOMST VAN PAUL

Iemand vinden om deze functie in te vullen, was geen simpele opgave. Janneke legt uit: “Directie voeren over een ingenieursbureau vraagt speciale vaardigheden en ervaring. We zijn dan ook erg gelukkig dat we Paul Govaerts aan kunnen trekken als nieuwe directeur. Naast zijn uitgebreide managementervaring heeft Paul ook jarenlange ervaring in diverse rollen binnen projecten gerelateerd aan bouw, infrastructuur en gebiedsontwikkeling. Ik verheug me op onze samenwerking.”

Luc was ruim 25 jaar directeur van LBP|SIGHT, Hans had deze functie sinds 2012. Beide heren gaan zich weer volledig op hun advieswerk richten, Luc op het gebied van bouwfysica, Hans op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening en duurzaamheid.

MEER WETEN?
Neem contact op met een van onze adviseurs.

MEER OVER PAUL GOVAERTS

Paul Govaerts (50) werkte jarenlang bij ingenieursbureau Royal HaskoningDHV. Daar was hij, als directeur van de business unit Aviation, verantwoordelijk voor alle luchtvaartgerelateerde activiteiten.

SAMEN VOOR DE LEEFOMGEVING

LBP|SIGHT wil zich in de komende jaren verder ontwikkelen als toonaangevend ingenieursbureau. Met de aanstelling van Paul Govaerts als directeur hebben we een bruggenbouwer in huis die bij kan dragen aan onze visie: samen voor de leefomgeving.

Adviseurs (4)

Adviseur Janneke van der Weerd
Janneke
van der Weerd
Adviseur bouwfysica en duurzaamheid, directeur, vennoot
Adviseur Hans Geleijns
Hans
Geleijns
Adviseur milieu en ruimtelijke ordening, vennoot
Adviseur Luc Schaap
Luc
Schaap
Adviseur bouwfysica, vennoot