Mijndert Rebel nieuwe assistent-rentmeester Landgoed Linschoten

27-10-2021

Mijndert Rebel is per 1 juli 2021 aangesteld als assistent-rentmeester van Landgoed Linschoten. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het landgoedbeheer en hij zal zich gaan richten op vraagstukken zoals de energie- en landbouwtransitie en natuurontwikkeling. Ook is hij vanaf nu de contactpersoon voor (erf)pachters, opwonenden en overheden.

Lees verder

Mijndert Rebel nieuwe assistent-rentmeester Landgoed Linschoten

Op 15 oktober maakten de (erf)pachters en opwonenden van Landgoed Linschoten kennis met Mijndert en daarmee is zijn introductie als nieuwe assistent-rentmeester rond. Mijndert is ruim twintig jaar werkzaam als adviseur grondzaken en Rentmeester NVR en hij is al vele jaren actief in het landelijk gebied. Mijndert heeft veel ervaring als rentmeester en werkte eerder voor verschillende bedrijven, rijksoverheid, provincies, gemeenten en terreinbeherende organisaties.

Mijndert: “Vanuit LBP|SIGHT werken we al geruime tijd met veel passie voor Landgoed Linschoten. Als assistent-rentmeester kijk ik ernaar uit om samen met (erf)pachters en opwonenden een bijdrage te leveren aan de instandhouding en ontwikkeling van het landgoed. Daarbij zullen we rekening moeten houden met de grote landelijke vraagstukken op het gebied van de energie- en landbouwtransitie, waterhuishouding, klimaatverandering en stikstof.”

Wilt u persoonlijk kennismaken met Mijndert? Daarvoor kunt u hem bereiken via 06-57512804 of m.rebel@lbpsight.nl. Collega Paul Kindt blijft aan als rentmeester-directeur.