7 februari 2022

Start Week van de Circulaire Economie

Vandaag start de Week van de Circulaire Economie. Door het hele land worden evenementen georganiseerd over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt. Collega Jeannette Levels-Vermeer, senior adviseur duurzaamheid, schuift als spreker en expert aan tijdens verschillende sessies van het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie (UPCM) en Het Versnellingshuis.

Week van de Circulaire Economie 2021

MEER WETEN?
Neem contact op met een van onze adviseurs.

Nationale Conferentie Circulaire Economie: Deelsessie 100 Moonshots voor 10.000 maakbedrijven

Maandag 7 februari – 11.00 uur

Het doel van het UPCM is om binnen vier jaar tienduizend maakbedrijven te helpen bij de implementatie van een circulair businessmodel. In deze deelsessie bespreekt het UPCM zijn werkwijze en gaat men in gesprek over de vraag: hoe kunnen we tienduizend maakbedrijven circulair maken?

Nationale Conferentie Circulaire Economie: Deelsessie Circulaire economie als kans voor de installatiesector

Maandag 7 februari – 14.00 uur

Hoe kan men de huidige klimaatinstallaties voor verwarmen en koelen van gebouwen zo lang mogelijk gebruiken én op tijd overschakelen op duurzame energie? In deze deelsessie kijkt men hoe de milieu-impact van klimaatinstallaties integraal verbeterd kan worden.

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag gaat het UPCM in op de kansen voor circulariteit in vier belangrijke sectoren: High Tech Equipment, Batterijen, Windparken en Zonneparken. Als trekker van het team Kennisintegratie UPCM, verzorgt Jeannette bij elk webinar de toelichting op en discussie over circulaire doelen voor deze vier sectoren.

Meet & Match met Circl en Het Versnellingshuis

Woensdag 9 februari – 15.00 uur

Samen met Circl organiseert Het Versnellingshuis een Meet & Match voor ondernemers met circulaire ambities. Van specifieke kennis over circulariteit tot hulp bij financiering of wet- en regelgeving: medeondernemers en specialisten van Het Versnellingshuis en ABN AMRO beantwoorden alle vragen. Ook Jeannette schuift aan als expert circulariteit. Meer informatie over de Meet & Match.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website van de Week van de Circulaire Economie.

Vakgebieden (1)

Adviseurs (1)

Adviseur Jeannette Levels-Vermeer
Jeannette
Levels-Vermeer
Adviseur duurzaamheid, vennoot