HELPDESK MIDAS

HELPDESK MIDAS

Op deze pagina kunnen gebruikers van MIDAS meer informatie vinden over hoe de applicatie werkt.

HELPDESK MIDAS Lees meer

Helpdesk MIDASHelpdesk MIDAS

Op deze pagina kunnen gebruikers van MIDAS meer informatie vinden over hoe de applicatie werkt.

VRAGEN OVER MIDAS?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, of loop je tegen een probleem aan? Misschien staat het antwoord op je vraag al tussen de veelgestelde vragen hieronder. Zo niet, neem dan gerust contact op met onze helpdesk:

  • Telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 via 030-2311377
  • Per mail via midas@lbpsight.nl midas@lbpsight.nl
Veelgestelde vragen over MIDAS

Wij actualiseren de database met alle wet- en regelgeving tenminste twee keer per jaar: in januari en in juli. Uiterlijk begin februari of begin augustus zijn alle items bijgewerkt. Daarnaast actualiseren we items door het hele jaar heen als dat nodig is. Je kunt de geactualiseerde items altijd raadplegen via het register. Ook de adviseur wijst je hierop.

Op het dashboard staat onder ‘Wijzigingen in wet- en regelgeving’ een getal, bijvoorbeeld 22. Dit getal geeft aan dat er 22 geactualiseerde items in het register zijn die je nog niet gelezen hebt. Klik op dit getal om het register te openen. Je ziet dan alleen de gewijzigde items. Heb een item bekeken? Dan krijgt dit item de status van gelezen. Klik op het uitroepteken: dan verdwijnt het item uit het overzicht met geactualiseerde items.

In het scherm zie je twee iconen van een rondje met met een pijltje. Je opent het filtermenu door hierop te klikken. Als een filter aanstaat, kleurt het bolletje groen.

MIDAS kan van alle pagina’s een pdf-export maken. Klik hiervoor op het icoontje van een papiertje. De tekst pdf-export verschijnt dan. Wil je de pdf-export aanpassen? Dit doe je door de filters in te stellen. Bijvoorbeeld door alle gelezen of alleen de ongelezen items in het register te selecteren.

De takenmodule laat in eerste instantie alleen de taken voor de uitvoerende zien. Dit zie je aan het groene gekleurde filterknopje in het midden van het scherm. Wil je alle taken zien? Open dan het filter en kies in plaats van ‘uitvoerende’ voor ‘alle’. Je ziet nu alle openstaande taken. Met de filters kun je de weergave op de gewenste wijze aanpassen.

TECHNISCHE INFORMATIE

De laatste update van MIDAS was op 08-10-2018.

DISCLAIMER

LBP|SIGHT heeft de informatie die in MIDAS te vinden is zorgvuldig samengesteld. Toch kunnen gebruikers van de applicatie geen rechten ontlenen of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud.