Geluidmeting en -monitoring

Ons motto: meten is weten

Geluidmeting laten uitvoeren? Met ons volautomatische, onbemande geluidmeetsysteem meten en monitoren we geluid gedurende dagen, weken of maanden. Zo brengen we de geluidbelasting bij verschillende bedrijfscondities of weersomstandigheden in kaart. En bepalen we of geluidbeperkende maatregelen het juiste effect hebben.

Branding LBP|SIGHT

MEER WETEN OVER GELUIDMETING EN -MONITORING?
Neem contact op met een van onze adviseurs.

Diverse meetapparatuur

We hebben de beschikking over verschillende soorten meetapparatuur voor zowel buiten als binnen. Bij voorkeur is wel elektriciteit nodig, maar bij enkele dagen meten is een standalone oplossing nodig. De apparatuur is ook robuust genoeg voor langdurig buitengebruik.

Online inzicht in meetdata

Bij een groot deel van onze meetapparatuur zijn online (en praktisch real-time) de resultaten te bekijken. Van onze meest geavanceerde apparatuur gaan de data naar een centrale server die de stoorgeluidanalyse uitvoert, de gegevens opslaat in een centrale database én alle meetdata online presenteert. Je krijgt een inlogcode om de data via een website in te zien. Naast geluid kunnen we ook windsnelheid, windrichting, temperatuur, luchtdruk, relatieve vochtigheid, gassen en luchtkwaliteit meten. De uitkomsten combineren we in grafieken op dezelfde website.