Voorwaarden en certificering

Een goed begin is het halve werk

Kwaliteit, dat is waar wij voor staan. Voor ons betekent dat: duidelijke afspraken maken, beschikken over de juiste certificeringen en samenwerken met de beste partners.

ONZE VOORWAARDEN

De Nieuwe Regeling 2011

Samenwerken met LBP|SIGHT? We hanteren de voorwaarden van De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011) (English version: The New Rules 2011). Deze regeling omvat de algemene branchevoorwaarden voor ontwerpen, adviseren en organiseren voor de gebouwde omgeving voor opdrachtgever en opdrachtnemer. Het is een evenwichtige en veel gebruikte regeling voor het afsluiten van overeenkomsten tussen adviseurs en klanten. De DNR 2011 is een gezamenlijk initiatief van de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) en NLingenieurs.

Regeling van Rentmeesters 2020

Ons team rentmeesters hanteert de voorwaarden van de Regeling van Rentmeesters 2020.

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Ons team rentmeesters hanteert de reglementen en praktijkhandreikingen van het NRVT, inclusief de International Valuation Standards (IVS).

ONZE CERTIFICERINGEN

ISO 9001:2015

LBP|SIGHT heeft een kwaliteitszorgcertificaat (ISO 9001:2015). We gebruiken het kwaliteitszorgsysteem om een eenduidige manier van werken te bewaken.

ISO 14001:2015

LBP|SIGHT beschikt over het milieuzorgcertificaat ISO 14001:2015, de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Met dit systeem geven we onze milieuverantwoordelijkheden op systematische wijze vorm. Lees meer op onze pagina MVO en duurzaamheid.

GPR Gebouwexpert

We hebben diverse GPR Gebouwexperts in dienst. GPR Gebouw is hét instrument om de duurzaamheidsprestaties van een gebouw in beeld te brengen.

BRL 9500-W/U en BRL 9500-MWA-W/U

LBP|SIGHT beschikt over een BRL 9500-certificering. Daarmee mogen we energieprestatie-rapporten en maatwerkadviezen opstellen voor woningen (BRL 9500-W en BRL 9500-MWA-W) en utiliteitsgebouwen (BRL 9500-U en BRL 9500-MWA-U) en deze registreren bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

BREEAM-NL Expert

Bij LBP|SIGHT zijn BREEAM-NL-experts actief op verschillende BREEAM-NL-keurmerken, zoals Nieuwbouw en Renovatie, In-Use (bestaande gebouwen) en Gebiedsontwikkeling.

 

ONZE PARTNERS