Han Vossen

Adviseur geluid en trillingen en milieu

“Anderen omschrijven mij als deskundig, veelzijdig en met een groot inlevingsvermogen.”

Wat doe je bij LBP|SIGHT?

“Sinds 2016 werk ik als adviseur geluid en trillingen en milieu bij LBP|SIGHT. Ik heb veel ervaring met het vakgebied geluid, vooral met industrielawaai in al zijn facetten. Bij LBP|SIGHT houd ik me onder andere bezig met de geluidadvisering van majeure ontwikkelingen bij bedrijven. Daarbij komen vanzelf ook de ruimtelijke vraagstukken naar boven. Uitvoerige geluidinventarisatiemetingen horen daar ook bij. Binnen LBP|SIGHT breng ik de opgedane kennis en ervaring over op jongere, enthousiaste collega’s. Naast mijn werk ben ik onderdeel van de redactie van het vaktijdschrift Geluid, ben ik bestuurslid bij de VVM, vaksectie geluid en trillingen, en geef ik cursussen en lezingen over geluid en geluidwetgeving”.

Waarom doe je dat zo graag?

“Omdat elke dag weer anders is, en kan zijn. Natuurlijk heb je een agenda, maar er is bij mij altijd een flexibel gebruik daarvan ingebakken. Het zijn vooral de variatie, intensiteit en interessante aspecten die mijn wekelijkse werk- en advieswerkzaamheden zo uitdagend maken. En vergeet niet de (sociale) contacten die je opdoet tijdens het werk als adviseur.”

Hoe ga je te werk?

“Anderen omschrijven mij als deskundig, veelzijdig en met een groot inlevingsvermogen. Ik ben volhardend, als teamlid maar ook als individu. Ik weet anderen te enthousiasmeren en kom altijd mijn afspraken na.”

Han Vossen

Han Vossen