Marc Wijbenga

Adviseur ruimtelijke ordening en milieu

“Tevreden opdrachtgevers komen sneller bij je terug.”

Wat doe je bij LBP|SIGHT?

“Ik ben adviseur ruimtelijke ordening en milieu. Na mijn studie Geologie aan de Universiteit Utrecht en een master met een specialisatie in de winning van grondstoffen, heb ik eerst gewerkt bij een netbeheerder. Daar hield ik me als werkvoorbereider onder andere bezig met bodemkwaliteitsbepaling. Als adviseur bij LBP|SIGHT richt ik me ook op bodemprojecten. Daarnaast ondersteun ik collega’s bij uiteenlopende projecten, om zo mijn horizon te verbreden en me te verdiepen in andere expertises.”

Waarom doe je dat zo graag?

“Als kind vond ik het fantastisch om fossielen en mineralen te zoeken en bezocht ik regelmatig groeves met een bevriende geoloog. Die hobby vertaalde zich in mijn studie Geologie. Ik vind het interessant om bij LBP|SIGHT mijn passie voor geologie te combineren met onze andere expertises op het gebied van ruimte en milieu.”

Hoe ga je te werk?

“Als adviseur merk ik dat klanten het fijn vinden dat ik veel persoonlijke aandacht aan hen besteed. Ik probeer altijd door te vragen en extra hulp te bieden om iemand optimaal te ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd dat tevreden opdrachtgevers sneller bij je terugkomen.”

Marc Wijbenga

Marc Wijbenga