Priska van Binsbergen

Adviseur milieu

“Ik pas mijn kennis het liefst toe op projecten met een duurzame draai en gefocust op milieu en natuur.”

Wat doe je bij LBP|SIGHT?

“Als adviseur milieu ben ik dagelijks bezig met luchtkwaliteit, stikstofdepositie en geurberekeningen voor een breed scala aan projecten. Daarnaast maak ik gebruik van (geo)data en geografische informatiesystemen (GIS) voor het uitvoeren van data-analyses of visualiseren van projectdata. Ik heb een brede interesse in verschillende vakgebieden, waaronder milieu, ruimtelijke ordening, duurzame processen, luchtkwaliteit, geur en stikstofdepositie.”

Waarom doe je dat zo graag?

“Ik vind het ontzettend leuk om bezig te zijn met onderzoek en het verwerken en programmeren van data. Ik pas mijn kennis het liefst toe op projecten met een duurzame draai en gefocust op milieu en natuur. Die passie kan ik in mijn projecten bij LBP|SIGHT goed kwijt.”

Hoe ga je te werk?

“Ik ben graag technisch én creatief bezig. Ik heb veel ervaring met interdisciplinair projectwerk en vind het fijn om nieuwe vaardigheden te leren en mezelf verder te blijven ontwikkelen. Ik ga graag gestructureerd en ordelijk te werk en ben altijd op zoek naar de echte vraag achter een probleem, om op die manier het project zo effectief mogelijk aan te pakken.”

Priska van Binsbergen

Priska van Binsbergen

Vakgebieden (1)