Maaike Bron

Adviseur bouwfysica

“Ik ben geïnteresseerd in het raakvlak tussen bouwfysica en architectuur.”

Wat doe je bij LBP|SIGHT?

“Na mijn opleiding Architecture, Building and Planning aan de Hogeschool van Utrecht en Building Physics and Services & Architecture aan de Technische Universiteit Eindhoven ging ik aan de slag bij LBP|SIGHT. Als adviseur bouwfysica houd ik me bezig met WELL, GPR, BENG, energielabels en bouwbesluittoetsing. Daarnaast ben ik gecertificeerd EPA-W-adviseur, BREEAM-expert en WELL Accredited Professional. In die rol begeleid ik opdrachtgevers onder andere bij WELL-projecten gericht op gezondheid en comfort in gebouwen. Ook ben ik GPR-expert en kan ik vanuit die expertise in projecten met GPR Gebouw werken.”

Waarom doe je dat zo graag?

“Als adviseur heb ik te maken met hele diverse werkzaamheden. Ik begeleid projecten van begin tot eind en mag meedenken met de wensen van opdrachtgevers op het gebied van duurzaamheid. De afwisseling in werkzaamheden, contactpersonen en werklocaties geeft me veel energie.”

Hoe ga je te werk?

“Ik ben gestructureerd en creatief, en hanteer een integrale aanpak in mijn projecten. Het raakvlak tussen bouwfysica en architectuur is iets wat mij interesseert. Mijn communicatie met klanten is helder, kort en bondig.”

Maaike Bron

Maaike Bron