Annelot Kreulen-Roos

Adviseur brandveiligheid

“Ik probeer altijd praktisch mee te denken, om tot het beste advies te komen.”

Wat doe je bij LBP|SIGHT?

“Na het afronden van mijn opleiding Bouwkunde aan de HTS in Utrecht ging ik aan de slag bij LBP|SIGHT als adviseur brandveiligheid. Ik houd me bezig met alle bouwkundige aspecten op het gebied van brandveiligheid.”

Waarom doe je dat zo graag?

“Het advieswerk is zeer praktisch en heeft als doel de leefomgeving veilig(er) te maken. Daarnaast zijn mijn werkzaamheden heel divers. Variërend van het uitwerken van een ontwerp tot de daadwerkelijke realisatie in bouwteamverband. Ik houd me ook bezig met het uitvoeren van brandveiligheidsinspecties in bestaande panden. Je komt hierbij soms in prachtige monumentale panden waarbij het een uitdaging is om deze met behoud van de monumentale waarde (brand)veilig te maken voor de toekomst.”

Hoe ga je te werk?

“Anderen omschrijven me vaak als iemand met een sterk inlevingsvermogen in de opdrachtgever. Ik probeer daarbij altijd praktisch mee te denken, om tot het beste advies te komen. Dat doe ik zowel bij opdrachtgevers als bij mijn collega’s. Verder ben ik proactief en heb ik geen negen-tot-vijf-mentaliteit.”

Annelot Kreulen

Annelot Kreulen-Roos

Vakgebieden (1)