Susanne Visch

Adviseur duurzaamheid

“Als adviseur kan ik ongeordende informatie omzetten in een duidelijk verhaal.” 

Wat doe je bij LBP|SIGHT?

“Als adviseur ondersteun ik bedrijven bij het bevorderen van duurzaamheid in brede zin. Denk aan: de begeleiding bij ISO 14001-trajecten, het uitvoeren van ketenanalyses, en alles daartussenin. Ik zorg ervoor dat alle deliverables binnen een project op de juiste manier en op het juiste moment worden opgeleverd en ik onderhoud contacten met interne en externe stakeholders. Ik ben afgestudeerd in Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, en heb me destijds gespecialiseerd in de richting productontwikkeling met een focus op duurzaamheid. Die interesse komt goed van pas in mijn rol als adviseur binnen projecten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.”

Waarom doe je dat zo graag?

“Ik heb een enorme passie voor het maken en creëren van dingen én het structureren van het proces daarnaartoe. Recent behaalde ik de Lean Six Sigma Yellow Belt, gericht op specifieke verbetering van processen en diensten. Kennis die ik als adviseur goed kan toepassen om onze opdrachtgevers nog beter te ondersteunen. Mijn passie voor creëren en structureren komt ook terug in een van mijn nevenactiviteiten: mijn eigen onderneming als ontwerper van brei- en haakpatronen. 

Hoe ga je te werk?

“Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als adviseur innovatiesubsidiesIn die rol heb ik geleerd goed naar mensen te luisteren en ongeordende informatie om te zetten in een duidelijk verhaalIk ben analytisch ingesteld en kan goed overzicht houden. Op die manier probeer ik als adviseur het verschil te maken binnen onze duurzaamheids- en circulariteitsprojecten.”  

Susanne Visch

Susanne Visch

Vakgebieden (1)