Ventilatie, vocht en binnenmilieu

Gezond wonen, werken en leren

Of het nu gaat om woningen, kantoren of scholen: er is steeds meer aandacht voor de gezondheid en productiviteit in gebouwen. Mensen hebben baat bij een goede ventilatie en een prettige temperatuur en luchtvochtigheid. Kortom, het binnenmilieu moet in orde zijn. Onze bouwfysische specialisten geven je gedegen advies – van bestaande tot nieuwe gebouwen en van woningen tot utiliteitsbouw.

Ventilatie, vocht en binnenmilieu

MEER WETEN OVER VENTILATIE, VOCHT EN BINNENMILIEU?
Neem contact op met een van onze adviseurs.

Ventilatie en vocht

Goede ventilatie zorgt voor comfort en een gezond binnenmilieu. Daarnaast voorkomt het vochtschade. Onze bouwfysische adviseurs geven ventilatieadvies en controleren de werking van ventilatiesystemen en klimaatinstallaties.

Binnenmilieu en -klimaat

Ben je op zoek naar onderzoek of advies over de kwaliteit van het binnenmilieu of -klimaat? Onze adviseurs onderzoeken en beoordelen de relevante aspecten van het binnenmilieu en binnenklimaat van een pand. Ook kun je bij ons terecht voor het uitvoeren van temperatuursimulatieberekeningen. Verder kunnen we gebouwen beoordelen aan de hand van de WELL-methodiek: dé belangrijkste bouwstandaard specifiek gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van gebruikers van gebouwen.